Om BSC

Sveriges kanske i nuläget snabbast växande scooterklubb procentuellt sett, som har gått från tre medlemmar till sju (eller kanske nio beroende på hur man räknar) inom loppet av ett år.

Namnet är naturligtvis en hyllning till vår hemstads historia som sméstad, men de som kan sin speedway kan säkert även hitta kopplingen till Eskilstunas motorhistoria.

Blacksmiths är en löst sammanhållen klubb vars aktiviter i nuläget består till största del av scooterfika tisdagar ojämna veckor på Café Sylvia här i Eskilstuna ölkvällar på någon lokal krog, mekkvällar samt en och annan rideout. Vi arrangerar även den numera årligen återkommande träffen Eskilsphenia. Dessutom brukar vi så ofta som möjligt försöka besöka veteranfordonskvällarna i Vilsta, Eskilstuna som tar plats varje torsdag kväll sommartid. Vissa medlemmar är mycket aktiva och åker på de flesta träffar som arrangeras i Sverige.

Vi blir gärna fler och alla scooterister i området är varmt välkomna att höra av sig för info om när vi skall träffas nästa gång! Att vara med är gratis och inga krav ställs. Dock rekommenderar vi att man även blir medlem i Svenska Scooterklubben (www.scooterklubben.com).

Kontakt:
info@blacksmithsscooterclub.se

  • Scooterkalendern

    Inga just nu!