Blacksmithsscooter på SVT?

Igår var det dags för scooterfika på Café Sylvia. Uppslutningen var väl sådär – vi var två deltagare: undertecknad samt Thomas. Inte så överraskande i och för sig, med tanke på det minst sagt ruskiga vädret.
Vi pratade löst om att kanske ta en liten rideout nästa gång det är dags, den 25: april, om det är tillräckligt varmt då. Mer om det vid ett senare tillfälle dock.

Efter att vi avslutat fikat åkte jag inte direkt hem, utan fortsatte vidare till Rawi Bil där Martin (som numera äger den anrika lokalen) bjudit in lite bekanta för motorfika. Vad jag inte visste var att SVT:s program Biltokig var på plats för att göra ett reportage om Martins bilintresse och hans racingstall Rawi Racing. Jag passade naturligtvis på att parkera hojen så nära Martins dragracing-Cheva som möjligt, så med lite tur kommer en Blacksmithsscooter att skymtas på SVT inom en inte alltför avlägsen framtid.

/El Presidente

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

4 kommentarer

 1. Skrivet 11/9 2014 klockan 16:01 | Permalink

  Har ff6rsf6kt ge5 in pe5 Tre4dge5rdsriket me5nga ge5nger ff6r att se listan pe5 f6ppna tre4dge5rdar, men det ge5r inte. Svensk Tre4dge5rd har en de5lig lista, inga aserdser till tre4dge5rdarna. Men till dig hittar nog folk e4nde5, din tre4dge5rd e4r ve4l re4tt se5 ke4nd pe5 Gotland skulle jag tro!Lycka till!/Ruben

 2. Skrivet 26/9 2014 klockan 22:19 | Permalink

  Wonderful website. Plenty of helpful info
  here. I’m sending it to a few buddies ans also
  sharing in delicious. And naturally, thanks to your sweat!

  my blog; Valarie Z. Emms

 3. Skrivet 8/10 2014 klockan 03:46 | Permalink

  It’s going to be end of mine day, except before finish
  I am reading this fantastic article to improve my experience.

 4. Skrivet 29/1 2015 klockan 19:45 | Permalink

  When someone writes an paragraph he/she keeps the plan of a user in his/her brain that how a
  user can understand it. Therefore that’s why this article is perfect.

  Thanks!

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Scooterkalendern

  Inga just nu!