Scooterpremiär den 24:e Mars!

Thomas var den enda av oss Blacskmiths hård nog att köra scooter till onsdagens fika.

 I onsdags mötte ett par av oss Smeder upp på Café Sylvia för scooterfika. Vi avhandlade väsentliga ting såsom trim, bråkiga scootrar samt lite för små ölflaskor som kostade lite för mycket.

Vi pratade även lite om årets officiella scooterpremiär här i Eskilstuna och beslutade att den kommer att gå av stapeln lördagen den 24:e mars. Uppsamling sker på parkeringen utanför Sveaplan (stora entrén) kl 12:00. Var samt hur långt vi sedan kör och vad vi gör där bestäms på plats utifrån väder och vind.
Ingen föranmälan är nödvändig, men vi räknar med avfärd från uppsamlingen ca 12:15 så den som tänkt sig komma men av någon anledning blir försenad bör höra av sig för att få info om var vi åker.

 

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

En kommentar

  1. Skrivet 10/9 2014 klockan 22:10 | Permalink

    Hoppas du fe5r me5nga besf6kare, du har ju se5 fin tre4dge5rd! Ff6rste5r att du me5ste klippa gre4set, man vill ju ha nlpyipkt! He4r kom det en skve4tt vid 17-tiden, ne5gra mm kanske bara. Pe5 onsdag fm kom det mer, jag fick ve4nta till kve4llen med att klippa ff6r det blir ju se5 ve5tt och svampigt, ja jag tycker egentligen inte att det blir riktigt torrt ne5nge5ng nu i aug. Lycka till pe5 sf6ndag!

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Scooterkalendern

    Inga just nu!