Nyårscruising med Blacksmiths 2012!

Att köra nyårscruising har blivit en tradition inom scootersverige och görs synkroniserat över hela landet. Prick klockan 12:00 samlades scooterister för att köra en vända i kylan och därefter skåla in det nya året (i Pommac naturligtvis) i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Gävle och Örebro. Samt såklart Eskilstuna.

Vi var fem stycken hojar från Blacksmiths som trotsade kylan och halkan för att cruisa genom stan och ta oss till Vilsta raststuga för att där ta en värmande kopp kaffe eller choklad i förhoppning om att tina upp fingrarna tillräckligt mycket för att kunna hantera kopplingen på vägen hem igen.

Gott nytt år! Nu laddar vi inför scooteråret 2012.

Detta inlägg är publicerat i rideouts, Scooterfika, Träffar och runs. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Scooterkalendern

    Inga just nu!