Oktoberfest i Kajutan!

I lördags bjöd Malmöiterna in till oktoberfest i Kajutans scootergarage och eftersom Ronnie och Elle ändå hade ett litet teaterrelaterat ärende till Sveriges tredje största stad passade de på att representera Blacksmiths vid denna trevliga tillställning också.

Det blev en riktigt helkväll med allt som hör till: surkål, kryddig korv och kall öl i ganska stora mängder. Ganska sent blev det också eftersom alla hade så roligt att de inte ville gå hem vid den ursprungliga tid som var satt för festens slut. Vi vill gärna tro att detta till viss del var Blacksmiths förtjänst, eftersom Ronnie fick ta plats bakom skivspelarna för att se till att stämnigen hölls hög på dansgolvet när DJ Mamba från Lambretta Club Malmö tog en välbehövlig paus framåt natten. Exakt hur sent det blev är det nog ingen som vet – men vi kan i alla fall konstatera att när vi smeder gav upp och begav oss mot bingen någon gång efter tre på natten var vissa fortfarande i full gång.

Stort tack till alla Malmö-scooterister i allmänhet för en trevlig oktoberfest, och bästa Bea i synnerhet för sovplats och en riktigt mastig och god frukost!

Passar även på att påminna om att det är ojämn vecka – och vi vet väl alla vad det innebär? Scooterfika imorgon onsdag på Café Norr. 17:30. Eventuellt kommer Ronnie att befinna sig där redan tidigare så om någon vill mötas upp innan den vanliga tiden kan de höra av sig till honom för att dubbelkolla. Annars är det bara att dyka upp som vanligt!

Detta inlägg är publicerat i Uncategorized. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

2 kommentarer

 1. Skrivet 11/9 2014 klockan 02:13 | Permalink

  Broken Chains – Start at Part I Share this:TwitterFacebookStumbleUponTumblrLinkedInPinterestLike this:LikeBe the first to like this post. Filed Under: Broken Chains Tagged With: Abortion, Art of Living, Choice, Family, human foibles, Lessons Learned, Love, Modern Age, Pain, Relationships, Survivor, Victim, Violence, Virtue Never Again, I will Hate You

 2. Skrivet 28/9 2014 klockan 13:47 | Permalink

  This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your great post.

  Also, I’ve shared your web site in my social networks!

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Scooterkalendern

  Inga just nu!