Scooterns Dag i Stockholm med Blacksmiths seniorsektion.

Termometern visar på 3 grader på morgonen. När vi, två tappra från BSC:s seniorsektion, träffas vid Stålforsskolan 8.30 har det blivit några grader varmare. Resan mot Sjöhistoriska museet blir kall men strålande vacker. Solen skiner och långsamt kommer värmen.

Drygt 50 scootrar åker sedan mot riddarholmen där SSK anordnat tävlingar och bjuder på varm korv. Med ålderns rätt avstår vi tävlingen som bland annat består i att två scootrar binds ihop med en vajer, där det gäller att köra i takt.

På plats kommer vi i samtal med Börje från EHR/Vespasevice som berättar om nedläggningen av butiken/verkstaden. Butiken är stängd denna dag, men han ska ändå dit och kan hålla öppet för oss. Vi kör i samlad trupp till Thulegatan och surrar en stund med Börje. Tydligen har Harley-Davidson ställt till problem. På butiken på Sveavägen, några hundra meter bort har man börjat sälja Vespa, men räknar med att EHR ska sköta reparationer och service. Trots att Börje endast får sälja en liten flaska växellådsolja till Lasse så tycker han att det är roligt att få snacka lite.

Som helhet en mycket lyckad dag, nästa år får vi samla ihop en större grupp, för det är ett trevligt arrangemang.

/Don Tomasi

Detta inlägg är publicerat i rideouts, Träffar och runs. Bokmärk permalink. Skriv en kommentar eller lämna en trackback: Trackback URL.

En kommentar

  1. Skrivet 8/10 2014 klockan 06:34 | Permalink

    Hi mates, pleasant piece of writing and nice urging commented at this place, I am truly enjoying by these.

Skriv en kommentar

Din epostadress delas eller publiceras aldrig

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Scooterkalendern

    Inga just nu!